Πνευματική ιδιοκτησία – Αναδημοσιεύσεις

Τα πρωτογενή κείμενα που αναρτώ στο ιστολόγιό μου αποτελούν πνευματική μου ιδιοκτησία και δημοσιεύονται κάτω από τους όρους της άδειας Creative Commons Attribution-ShareAlike (Αναφορά Δημιουργού-Παρόμοια Διανομή) 4.0, η οποία χρησιμοποιείται και από τη Wikipedia. Αυτό σημαίνει ότι έχετε δικαίωμα να αναπαράγετε, να προσαρμόσετε και να δημιουργήσετε νέα άρθρα με βάση τα δικά μου, ακόμη και για εμπορικούς σκοπούς, υπό τους εξής όρους:

  • Θα αναφέρετε την πηγή και το δημιουργό του άρθρου με λειτουργική, έγκυρη παραπομπή/σύνδεσμο
  • Θα διανέμετε τα αντίτυπα ή/και τα παράγωγα έργα που θα δημιουργήσετε με βάση τα δικά μου με τους ίδιους όρους. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει και εσείς με τη σειρά σας να δίνετε στους άλλους χρήστες/αναγνώστες το δικαίωμα να αναδιανείμουν, τροποποιήσουν ή δημιουργήσουν παράγωγα έργα με βάση αυτό που παρήχθη από εσάς με βάση τα δικά μου άρθρα, ακόμη και για εμπορικούς σκοπούς.

Στην περίπτωση που αναδημοσιεύω άρθρο ή παραθέσω χωρίο από άρθρο, κείμενο ή άλλο έργο τρίτου/-ης δημιουργού, καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για αναφορά πηγής και για σεβασμό του καθεστώτος πνευματικών δικαιωμάτων που επέλεξε για το έργο του/της.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Πνευματική ιδιοκτησία – Αναδημοσιεύσεις

  1. Παράθεμα: Δε μπορείς να είσαι δημοσιογράφος και να είσαι υπέρ φίλτρων λογοκρισίας | Α Long, Hard Look

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.